Skepsisbloggen: Kritisk undersøkelse av det uforklarlige, det utrolige og det marginale.

Richard Wiseman blogger

Tryllekunstneren, parapsykologen, skeptikeren og psykologiprofessoren Richard Wiseman har skrevet og laget mye interessant i sin karriere. Nå skriver han også blogg. Det kan vi feire med å ta en liten kikk på et utklipp fra et av de gamle TV-sendte forsøkene hans:

Bloggen er nystartet, men enn så lenge kommer det mer stadig vekk. Stikk innom.

(Via Den tvilsomme humanist).

  • La til bloggen hans i rss-leseren min for et par dager siden. Mye bra der. Psykolog, skeptiker og tryllekunstner må vel være en perfekt kombinasjon! Det er også et morsomt intervju med Wiseman i en desember-episode av The Skeptics’ Guide To The Universe-podcasten (link)  • Skulle jeg fått hørt. Realistisk blir det vel neppe til det. (Men jeg har vært på forelesning med Wiseman – moro.)Du kan følge nye kommentarer på denne bloggposten via RSS 2.0-feeden.