Skepsisbloggen: Kritisk undersøkelse av det uforklarlige, det utrolige og det marginale.

Vitenskapsbasert medisin i media og politikk (JREF-forelesning 10)

Suvereninger kommer i mange ulike farger og fasonger. I riktig «gamle dager» (1970-tallet) var de amerikanske høyreekstremister og eksplisitte rasister. Men idéene morfet kvikt, og finnes nå i et utall former, for alle farger og multiple livssyn.

De to delvis lokale fargeklattene som morer lokale medier og andre i dag, tar den mer kosmiske vrien. Etter å ha blitt stoppet med egenlagede nummerskilt på uregistrert farkost, og uten å ha noen kjedelig identitet, forteller de politiet at de «kommer fra planeten jorden».

Sannsynligvis kommer de også med fred.

Vi lar heller Harriet Hall komme til orde med aller siste episode i serien om Science-Based Medicine.

Du kan følge nye kommentarer på denne bloggposten via RSS 2.0-feeden.