Som noen kanskje husker, avla teolog og konspirasjonsfantast David Ray Griffin et besøk på NTNU tidligere i år. I den forbindelse snakket jeg litt med Lars Skjønberg i Katta, og de bestemte seg for å lage noe utav det.

Det har resultert i at det i kveld – ifølge Lars som burde vite det – kommer et nokså langt innslag med Griffin og hans konspirasjonsfelle Niels Harrit på Schrödingers katt. Selvsagt ikke uten at de møter kritikk, men de får komme til orde og presentere seg og sin sak.

Så får vi se hvor godt det blir.

Stalltipset: Det blir sånn passe balansert, og KTere vil være fornøyd, mens vi andre blir smågretne over at man ikke rakk tilbakevise ordentlig alt det som ble fremlagt.

Jeg har visst om dette noen måneder, og det har vært litt fristende å si når det fra enkelte er blitt så fryktelig om Skepsis og sensur og sånn.

Men uten at jeg har gjort noe annet enn å fortelle om de herrer og gjøre oppmerksom på Griffins kommende nærvær som mulig sak, påtar jeg meg altså min mikroskopiske del av skylden for at de slipper til.

De kan umulig gjøre en dårligere jobb enn dem som hittil har forsøkt seg, så da kan vi kanskje slippe å høre mer tøys om hvordan noen «seriøse representanter» for 911-KTere «aldri slipper til»?

Yeah, right.

Unge Skjønberg er sikkert interessert i feedback på programmet, så om noen har noen (i dannet tone), så kan de legge igjen under.

(I andre nyheter er det visstnok et intervju med meg om 11.september i Vårt Land i morgen. Hvor ordet «jøde» – og muligens «antisemitt» – også vil kunne forekomme, om enn om noe mer generelt. Sammen med noen sikkert ikke helt sarkasmefrie utsagn. Jeg nevner det mest for å sjekke om det står helt bra til med …)