Jeg beklager den øredøvende tausheten her i det siste. Noe skyldes eksamenssensur (forlengst ferdig), en del annet skyldes aktiviteter i forbindelse med dagen i dag (straks ferdig).

Det er mange ting jeg kunne ha skrevet underveis. Noe av det har min utmerkede student Thomas Holme sagt hos Streiftog. Litt av det andre ble jeg bedt om å si borte hos NRK Ytring.

Som om ikke jeg ytrer meg nok på NRK.

Med diverse intervjuer hist og her, og et nettmøte hos VG som er nokså preget av søvndeprivasjon, ser jeg frem til denne ikke-dommedagens siste live-opptreden (resten er tapet tidligere).

For dem som måtte ønske å vite sånt, blir det på NRK P1s Kveldsåpent i ni-tiden i kveld, mens vi fortsatt kan sveve i håpet frem til neste apokalypse. På søndag.

Deretter ønskes det god jul, kristmesse, Saturnalia, Newtonmass etc etc til alle og en hver.

Husk å fråtse overdådig, hvis ikke vil ikke Frøy/Hogfather bli sterk nok til å bringe solen tilbake. Frøy er spesielt glad hvis du styrker ham med ribbe, juleøl og akevitt. Det har jeg fra sikre, ikke-mayakilder.

Jeg er temmelig overbevist om at han vil du skal se Grevinnen og hovmesteren, samt jule-Disney også, men disse kildene er apokryfe.