dommedag-omslag.jpg Ifølge forlaget er de første eksemplarene av Dommedag! ferdig trykket og sendt. Medredaktør Arnfinn hevder å ha sett et eksemplar (hah!) og påstår det var usedvanlig lekkert.
Uansett, og med en styrke jeg neppe vil ha senere, vil jeg hevde at det er god dekning for påstanden om at Dommedag! er nær. (Det er dårlig humor, men det gjorde godt.)
Det ser dessverre verre ut for 14.oktober. Riktignok er min faste googling på «october «Blossom Goodchild» » nå oppe i over 10 000 treff, men etter å ha fulgt opp en del lenker ser jeg stort sett skeptiske resepsjoner, selv blant hennes åndsfrender. Deltagere på paranormale, alternativhistoriske, ufologiske og konspirasjonsteoretiske nettfora har tre generelle responser: den åpne og nok så tillitsfulle responsen (en liten minoritet), den skeptisk avventende (omtrent like stor), og den lattermildt til hånlige gapskrattende avvisningen.
Da hjelper det lite at flere snakker om det, når de fleste er så kritiske. Spesielt ikke når vi får en bevegelse mot tanken om at hendelsen kun skjer om «folk er åpne for det», eventuelt for dem som «er åpne for det». Lyset viser seg bare for dem som vil se?
Uansett har 14. oktober-bloggen så langt vist seg som et underholdende besøk. Her skjer det stadig oppdateringer. Sist med noen vidunderlige tolkninger av bilder fra Google Earth som heelt sikkert viser at noen forsøker å holde Sannheten skjult.
Med Goodchilds egne sider i tillegg har jeg strengt tatt nok å følge med på innimellom annet. Men er det andre gode tips til steder å følge med tar jeg mot tips.