Ler ikke treningskamerater hverken høyt eller diskrét av deg ennå? Ingen peking og fnising i din retning?

Frykt ikke. Det er nye muligheter til å bli lattersalvenes offer: I serien med sprøyt à la Power Balance kan vi nå takket være oppmerksomme hjelpere bringe det enda billigere armbåndet EFX Performance. Det har to hologram (det også), samme type løfter og samme tøysete promotering som ellers. Med ett, festlig unntak: «rapporter en fake»-funksjon. Den er såvidt jeg kan huske helt ny.

Heller til at den er enda et hakk dummere enn å skulle rapportere sukkerpiller for ikke å være genuine homøopatiske remedier.

Så langt er produktet (muligens) ikke i Norge, så det er kanhende mulig å lage en ny trend: Nå kan du nemlig ikke bare få det dyrekjøpte tullet rundt hånd eller hals; du kan også få som fotpakke og «plaster». Dessuten, og som jeg har etterlyst for den profittsugne svindler selger, kan man også få kjøpt ekstrapakker med «hologramprikker» som er så små at du nok snart må etterfylle.

Det siste er dessverre så smått og bortgjemt at du ikke engang blir synlig som bruker. Det blir bare med andre ord bare penger du ofrer.

(Via Tomin på forumet.)