Det har vært nok en uke med den nokså særegent norske interessen for ribbesnue/nøffesyke og alle andre omskrivninger som viser interessen. Jeg skulle sikkert blogget om det, men for det første er jeg bittelitt lei, for det andre har jeg vært opptatt. Og siden alt fra Vårt Land og Dagbladet til Aftenposten, Dagsavisen og de fleste andre har dekket og avslørt idiotiet bak «folkeaksjonen», kan jeg ikke se at det er så mye å legge til.

Vrøvl og vrøvlere er godt oppsummert av Are Slettan også. Og Martin Ystenes har gjort sitt flere ganger.

Så istedenfor å forsøke å bidra med noe særlig selv, tenkte jeg heller å henvise til noe tyngre, bedre og kontinuerlig oppdatert som går mer på sykdom og virus. Derfor er Effect Measure lagt til i bloggrullen. Den blir vel der til sesongen er over og/eller interessen har lagt seg.

Ta en smakebit: Les f.eks. dagens om den norske svinfluensamutasjonen. Bla i arkivet. Kos dere.