For dem som gikk glipp av Oracs lange serie om kampanjen «Green Our Vaccines» – siste skrik i kamp mot vaksiner – så har han klippet en utmerket variant til dagens Science-Based Medicine. Den utelater noen perler fra en del av innleggene på Respectful Insolence, men den har med de sentrale poengene: Man gjemmer seg […]

For dem som gikk glipp av Oracs lange serie om kampanjen «Green Our Vaccines» – siste skrik i kamp mot vaksiner – så har han klippet en utmerket variant til dagens Science-Based Medicine. Den utelater noen perler fra en del av innleggene på Respectful Insolence, men den har med de sentrale poengene: Man gjemmer seg bak en misvisende retorikk om at man «bare ønsker sikrere vaksiner» (i motsetning til…?), mens litt dypere dykk fort viser at målsnøret alltid flytter seg.

Og noen er eksplisitte i sin generelle motstand, noe som blir klart som blekk gjennom artikkelen, både fra plakater og sitater:

Mercury seems to be getting tons of coverage. When that deal is settled and we win, we need to go after another ingredient. We’ll dismantle the vaccine industry ingredient by stupid ingredient if we have to.

Det er mer der det kommer fra, skjønt det beste som vanlig er resonnementene og den enkle tydeliggjøringen av hvor de går galt.

Les hele.