Ble du ikke ti år yngre av Asea? Fikk du ikke høy nok pH av Innerlights pH-dråper? Gjorde ikke Kangenvannet det det lovte? Ble du ikke  kvitt kvisene av sølvvann? Her er endelig løsningen, Starfire!

Dette synes å være det siste tilskuddet til de hundrevis av flaskevannprodusentene som hevder at akkurat deres vann er helt ekspesjonelt helsebringende, velsmakende, antioksidantisk, bakteriedrepende, mineraltilførende, ekstra spesielt molekylært uovertruffent …

Starfires nettsider er en sann svir å lese. Her har man tatt en tur i kjemiboka og plukket ut ord som høres fine og flotte ut, ristet dem godt, og drysset dem utover i teksten.  Her er noen gullkorn:

Starfire er det mest hydrerende vannet på planeten. Vanlig vann blir  nemlig ikke tatt opp skikkelig i kroppen fordi det har en suboptimal molekylær struktur.  Starfire, derimot, er heksagonalt, og dette gjør at kroppen suger det opp som en svamp.

Starfire er spunnet i en vortex i mange timer, så hydrogenstrukturen forandres på molekylært nivå. Jeg klarer ikke kommentere denne, men bemerker at “slynget  vann” ikke er noe nytt i visse kretser … unntatt i kretser hvor man kan kjemi.

Starfire har evnen til å tiltrekke seg og samle opp bioenergi. Det lagrer også energihukommelse (hva nå det er) om skadelige eller gunstige vibrasjoner som det er blitt utsatt for. Dette er grunnlaget for homeopati (sic).

Starfire inneholder mindre molekylklynger enn annet vann. Vanlig vann inneholder store molekylklynger (clusters), omgitt av en stor mengde enkeltmolekyler. I levende vann (som Starfire) er klyngene mindre og flere, og former krystaller med 6 molekyler, eller mikrovann. Dette gir vannet lavere overflatespenning, så det blir tatt opp lettere i kroppen.  Starfire er faktisk våtere enn vanlig vann.

De lærde utlegningene på denne siden henviser til en del interessante historiske personer: Rudolf Steiner, som fant opp hvordan man kan slynge vann. Wilhelm Reich, som definerte orgonenergi. Dette sidestilles for øvrig med Chi, Ki, Od, og Prana. Sistnevnte er en slags kjærlighetsvibrasjon, som NB ikke klarer å stråle gjennom glass, så vann bør oppbevares i spesiallagde plastflasker. En annen viktig figur er Masaru Emoto, som  har vist hvordan krystallene i vann påvirkes av tanker og følelser. Han kunne f eks skrive kjærlighet på en lapp og feste den på et glass vann, det var nok til å gi vannet en vakker og harmonisk krystalliseringsmønster.

Nå begynner hjernen min å smelte snart, så jeg må bare henvise leserne til Starfires nettsider, og få åndelig påfyll som varer i mange dager. Du kan også bestille abbonnement på starfire, f eks kan du få levert ti flasker à en halv liter (16 oz) i måneden for bare 359,99 dollar! I hvert fall hvis du bor i California, det blir kanskje ørlite dyrere hvis du bor i Norge.

Du kan også lese om hvordan Starfire lages. NB sterke scener.