I den aldri helt avsluttede sagaen om Ryke Geerd Hamer og hans disipler, får vi nå endelig hans versjon av rettssaken.

Ingen skal si at mannen ikke er pålitelig. Han kan ikke åpne munnen uten å stikke inn en fot, og knapt sette penn på papir uten å få med litt antisemittisme.

Grunnen til at han ikke fikk praktisere som lege er selvsagt et komplott, der rettsapparatet og legeforeningen sto mot ham på mest nedrige vis. Og for dem som tenkte seg at en behandling måtte dokumenteres før den ble tatt i bruk: Velkommen til bakvendtland:

Det er legeforeningens oppgave til å bevise at den Germanske Nye Medisin er feil. Dette er forutsetningen fordi den norske legeforeningen hadde skrevet at mine handlinger har vært uforsvarlige siden jeg ikke har avsverget.

Det er en tragedie, mener Hamer. For oss av germansk avstamning i det minste:

Jeg oppfatter dette som overlagt rettsbrudd av staten: den statlige retten, den statlige legeforeningen og (senere) det statlige fjernsynet! Alt dette skjedde til ulempe for alle ikke-jødiske pasienter som blir daglig torturert med kjemoterapier og morfin. Resultatet er at det dør 100 norske (ikke-jødiske) pasienter hver eneste dag. Derimot praktiserer jødiske leger den Germanske Nye medisin verdensomspennende og hemmelig siden 28 år! Det er bare jødiske pasienter som er så heldige til å motta denne medisinen!

Eh. Akkurat. Det er vidunderlig dokumentert med… vel, ingenting annet enn fordommer. Men til gjengjeld er de sterke, vedvarende og holdt på samme måte som «teorien» hans om sykdom. Det er virkelighet på samme måte som tyngdekraften.

For virkelig å understreke budskapet nok en gang, gjentar Hamer tragedien mot slutten:

for de norske, ikke-jødiske pasientene betydde disse dagene stor ulykke og død. … de jødiske pasientene ikke dør fordi de blir behandlet utelukkende med den Germanske Nye Medisin.

Hvordan han unngikk å påstå at alt var et jødisk komplott i retten, er nesten en gåte.

Spørsmålet han må stille seg, er hvor langt de fryktede fangarmene rekker. For når han ikke får lov til å være lege, vil han i det minste være naturterapeut og har dermed søkt om å bli medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon:

Jeg henvender meg til Dem [sic] fordi jeg lurer på om jeg kan bli medlem i Deres organisasjon. Jeg er indremedisiner, og har mistet min approbasjon i Tyskland for 23 år siden på grunn av ”ikke-avsvergelse” av den (Germanske) Nye Medisin og ”ikke-omvendelse” til skolemedisinen.

Krystallkulen sier at NNH trenger Hamer på samme måte som en fisk trenger trålpose og skarpe gjenstander. Tipsene går dermed i retning av at de ikke vil ta i ham med ildtang.

Vi får vente og se for sikkerhets skyld, men Hamer har lagt inn sin vanlige garanti mot å bli tatt alvorlig her også:

Den norske justisen og medisinen har sikkert opplevd sin sorteste dag fra 15. til 17. april 2009. Men når det gjelder pasientene er det heller ikke noe bedre. Tvert imot: I løpet av 28 år ble over 1 million norske pasienter drept ved hjelp av kjemoterapier og morfin, og nå skal en ny bølge av (ikke-jødiske) pasienter (daglig flere 100) bli ”fjernet”. Jøder praktiserer utelukkende den Germanske Nye Medisin siden mer enn 25 år. Resultatet er at 98 % av disse pasientene overlever.

I det minste er han mer tilbakeholden her enn han er i samtaler med meningsfeller.

Samtaler med «rabbi» Iwan Götz, strandet f.eks. nylig ifølge den jevnt over lite solide kilden Götz på blant annet at Hamer ville være President des Volkes-Bundesrathes etter revolusjonen, hvor alle jøder må utryddes.

Ifølge Götz, som altså bør tas med et par kilo salt. Men for et trivelig selskap de må ha hatt. De fortjener hverandre.

Men ingen fortjener den «behandlingen» Hamer og hans disipler lærer bort. De absurde konspirasjonsteoriene er stort sett «optional extras» – de absurde og ødeleggende medisinske teoriene er like sprø, mer ødeleggende – og kjernestoff for alle grener av disipler.

Og dem blir for øyeblikket ikke færre av.

(Takk til M.R. for tips.)