Etter forelesning i dag – hvor jeg lettsindig lovet å finne igjen en videosnutt av Uriel, utvilsomt den kuleste budbæreren for utenomjordiske noensinne – måtte jeg nesten se om det hadde kommet noe nytt på fronten. Og jeg er bønnhørt. «The Arrival», en av Unarius rekrutteringsfilmer fra 1970-tallet er lagt ut online i sin helhet! […]

Etter forelesning i dag – hvor jeg lettsindig lovet å finne igjen en videosnutt av Uriel, utvilsomt den kuleste budbæreren for utenomjordiske noensinne – måtte jeg nesten se om det hadde kommet noe nytt på fronten.
Og jeg er bønnhørt.
«The Arrival», en av Unarius rekrutteringsfilmer fra 1970-tallet er lagt ut online i sin helhet! Det er en orgie for øyet og en lise for sjelen. Eller noe sånt. Du får nemlig hele kosmologien til Unarius presentert i filmform på en fantastisk tacky måte. Og så får vi Uriel innimellom, med sine utrolige påkledninger (og visdomsord). Jens Pikenes og salig Liberace kan ta notater. Resten kan finne frem øl, popcorn og sine åndeligste sider. Her er del 1.

Siden ikke alle de andre delene kommer opp på noen lettvint måte:
del 2,
del 3,
del 4,
del 5 og
del 6.
Enjoy!