Asbjørn er for opptatt med satanisme til å blogge, så jeg ser mitt snitt til å avslutte et lite prosjekt jeg startet i februar – det kunne kanskje passe sånn ut mot ukeslutt.
I dag hadde jeg tenkt å ta for meg cell harmonizer. Du finner produktomtalen på websidene til harmonizer.no, og en rask kikk kan muligens avsløre hvorfor jeg ikke fikk meg til å fullføre omtalen av harmonizer-produktserien tidligere: Det som står ser ut til å falle i kategorien ikke en gang feil. Eller, som Orac kunne ha sagt: The woo is strong in this one.

Asbjørn er for opptatt med satanisme til å blogge, så jeg ser mitt snitt til å avslutte et lite prosjekt jeg startet i februar – det kunne kanskje passe sånn ut mot ukeslutt.

I dag hadde jeg tenkt å ta for meg cell harmonizer. Du finner produktomtalen på websidene til harmonizer.no, og en rask kikk kan muligens avsløre hvorfor jeg ikke fikk meg til å fullføre omtalen av harmonizer-produktserien tidligere: Det som står ser ut til å falle i kategorien ikke en gang feil. Eller, som Orac kunne ha sagt: The woo is strong in this one. Hør bare:

Alle celler har krystallin-strukturer som står for cellenes korttids lagringsminne. Disse flytende krystallinene kan inneholde gammel celleinfo fra problemer man har hatt over en viss tid tidligere i livet. De kan også inneholde informasjon fra de ulike typer elektrosmog, stråling og geopatisk stress som vi utsettes for daglig. Dette har en negativ effekt på vårt selvkorrigerende system.

Jeg har forsøkt, uten hell, å finne ut hva krystallin-strukturer er for noe, eller for den saks skyld om cellene inneholder slike. Geopatisk stress later til å være forbundet med jordstråling, eller kanskje noe helt annet:

Geopathic Stress is the Earths [sic] vibrations which rise up through the Earth and are distorted by weak electromagnetic fields created by subterranean running water, certain mineral concentrations, fault lines and underground cavities. The vibration distorted becomes abnormally high and harmful to living organisms.

Nei, dette er sannelig ikke til å bli klok på. La oss returnere til produktomtalen.

Det kan sammenlignes med tregheten man opplever når RAM minnet på PC-en er full av gamle prosesser. På PC-en løser man dette enkelt med å restarte den. Også cellene våre bør resettes for å optimalisere cellenes funksjon, celle-kommunikasjonen og hele vårt selv-korrigerende system.

Se det, så ble det så meget klarere. PC-er er vi jo alle kjent med. Hvem visste vel at kroppen er full av dem? Nå ville jeg i min naivitet ha trodd at om man resetter en celle, ja, så dør den, og gjør man det med alle cellene i kroppen så er det neppe så sunt. Men hva vet vel jeg?

Heldigvis slipper vi å lete etter resetknappen til cellene våre, for dette kan gjøres på avstand, akkurat som når man sletter magnetstripen på et bankkort, får vi vite, takket være

spesielle metall-partikler som er laserkuttet til å ha samme form som hver av de kjente krystallin-strukturene i cellene og i mat og drikke, og kommer derfor i resonans med dem.

Men vent, det er mer!

Gjennom prosessen økes også cellenes energi på kvantefysisk nivå ved at de molekylære svingningenes orbital økes.

Dette låter da vitenskapelig, ikke sant? De molekylære svingningenes orbital, ja … å, unnskyld, kom jeg til å lenke til en ordentlig vitenskapelig beskrivelse av molekylære orbitaler? Beklager, det skal ikke gjenta seg. Men jeg skulle likt å vite hvorfor det er godt for cellene dine at molekylene i dem blir eksitert, for det er ikke forklart.

Men okke som, produktet det er snakk om er i hvert fall greit å ha med seg, det skal de ha. Det er simpelthen snakk om et lite kort til å ha i en lomme, med gull-legerte partikler på den ene siden og sølv-legert partikler på den andre. Ikke så rart da, at det koster såpass mye.

Interessant er også at kortet visstnok «tuner» seg inn på cellene dine, slik at det blir personlig og ikke virker på andre. Men likevel kan det også brukes til å forbedre dårlig vann, vin eller kaffe. Bare legg kortet under glasset i 20 minutters tid.

Ja, og så har de selvsagt horder av fornøyde kunder. I hvert fall to:

TERAPEUT, USA: «The harmonizer results are phenomenal!» (Uttalelsen er vedrørende terapeutisk bruk for å slette celleminne etc.)

FORHANDLER, FRANKRIKE: I dag hadde vi en fransk kund som blev mycket intresserad då ett surt vin plötsligt smakade mycket gott!

Og alt dette på grunn av resonanser mellom de «laserkuttede» metallpartiklene i kortet og «krystallin-strukturene» i cellene – noe biologisk vitenskap ikke har hørt om – og hvordan skal forresten denne resonansen komme i gang? Ett lite kort skal liksom klare å komme i resonans med celler i hele kroppen, formodentlig via elektromagnetiske felt? (Men de sier ikke dét heller.) Det hele er rystende vagt for noe så revolusjonerende. Samme hvor jeg ser, finner jeg knapt noe å sette fingeren på, fordi jeg ikke finner noe som «resonnerer» med kjent vitenskap. Jeg kan bare komme til én konklusjon:

Dette er ikke rett. Det er ikke en gang feil.