«Engel» kommer av angelos (ἄγγελος) og betyr budbringer. Vi bare nevner det, i sammenheng med at Telemark Arbeiderblad kan fortelle følgende lokale gladnyhet:

Jeg har latt glede og nysgjerrighet styre mine livsvalg, sier Ingunn Røiseland. Til høsten starter prinsesse Märthas elev opp sin egen engleskole i Skien.

Det er godt å høre at problemene på skolen er over, at kvaliteten er på plass både på inntak og utdanning, og at et lovende kull elever snart er på vei ut for å bringe videre beskjeder og annet fra budbærerne.

Spesielt i dette tilfellet.

Sist jeg kom over glade budskap som var bragt menneskeheten via Røiseland var innholdet at amerikanske myndigheter sto bakom 11.september og i forbindelse med svineinfluensavaksinen at CIA

har utviklet en RFID-chip som kan implanteres under huden eller en nanochip som kan distribueres gjennom, ja – vaksiner. I tillegg til å inneholde et GPS-system som gjør at myndighetene alltid vil vite hvor du er, inneholder også en slik chip muligheten for tankemanipulasjon.

Den gangen brukte Røiseland fortsatt jordiske kilder som den … lett eksentriske Jane Burgermeister. Nå kan hun fortelle at hun både er klarsynt og snakker med døde. Så med budbringere som englene på sin side i tillegg ser vi frem til å høre mer fra den kanten.