Nei, nei. Så kom det ingen romskip med åndelig opplyste vesener denne gangen heller. Men for oss som er interessert i de sosialpsykologiske og andre kjedelige sider ved saken, er det en liten gullgruve i de nå rundt 3000 kommentarene på de to siste postene (datert 14.10) på 14.oktober-bloggen.
Ikke bare har vi «Brads» skuffelse og svake forsøk på å redde det – data man i tidligere tider måtte sitte i rommet med folk for å få frem – vi har også hauger med innlegg av folk som sier de tror, tross alt, og alle mulige andre reaksjoner.
Og det er bare på ett sted. Måtte bloggen leve lenge. Kildemateriale…

På den mer personlige siden, gleder mine mørke sider seg over at jeg ifølge en av mine redaktører er inkludert i «ondskapens akse» i siste versjon av Per-Aslak Ertresvågs fantasier i bokform. (Sannsynligvis mest på grunn av denne og denne.)
Selvfølgelig er også kollega Øystein Sørensen del av denne aksen, forteller min informant.
Jeg håper for hans skyld at Ertresvåg lar Sørensen være mer fremstående enn undertegnede, men tar det uansett som en fødselsdagsgave å bli tilkjent et slikt (hypotetisk) opprykk i verdens orden. Og for dem som tror jeg nå går på (den dårlige) maltwhisky og FIFA 09 (nei, laget til Judas kan spille så mye kamp de vil), så er det selvfølgelig bare et synsbedrag, et skalkeskjul for kommunion med romøglene og en infam, ujordisk konso kontroll over jordiske tankebølger.
Det blir verre: Bare vent til jeg får hendene mine på det som for uinnvidde ser ut til å være Assins Creed (som jeg har begjært etter nettopp den videoen)…
I mellomtiden: MwuhahahaHAHAAAAA! (og skål – Cthulhu fthagn!).