Er du i Oslo i kveld? Lurer det en liten profet i ditt innerste? I kveld er det offisiell lansering av Dommedag! Verdens undergang før og nå. Arrangør er Kjettersk kjeller, som slipper til Egil Asprem om 2012. Det blir atskillig mer enn mayakalender denne gangen: Asprem er til vanlig stipendiat i religionsvitenskap ved Universitetet […]

Er du i Oslo i kveld? Lurer det en liten profet i ditt innerste? I kveld er det offisiell lansering av Dommedag! Verdens undergang før og nå. Arrangør er Kjettersk kjeller, som slipper til Egil Asprem om 2012. Det blir atskillig mer enn mayakalender denne gangen:

Asprem er til vanlig stipendiat i religionsvitenskap ved Universitetet i Amsterdam, en by der (skal vi tro ham) tegnene på dommedag er tydeligere enn de fleste andre steder. Med Asprem blir det duket for psykedeliske eventyr i Amazonas, profeter som prøver å få Vatikanet frelst på New Age, og selvfølgelig David Ickes romkrokodiller.

Kjellergutta benytter anledningen til å avholde et aldri så lite NM i dommedag samtidig. Som de selv sier:.

Når vi så vet når Dommedag kommer, gjenstår det bare å få detaljene på plass. Og det er her, kjære Kjeller-publikummer, at DU kommer inn. Etter foredraget sparker vi derfor i gang et Norgesmesterskap i dommedag, der vårt publikum får muligheten til å levere sine forklaringer på hva som skjer i år 2012, mens vårt kyndige domme(r)dagspanel kårer den beste (les: morsomste).
Dommerpanelet blir ledet av ingen ringere enn forfatteren Torgrim Eggen, som den siste tiden har tilbragt mer tid på YouTube snusende etter bisarriteter enn noe menneske strengt tatt har godt av.
De beste forslagene belønnes med eksemplarer av kveldens bokslipp, og vinner du ikke boken, kan du skaffe deg den til redusert pris.
Alt er med andre ord duket for en dommedagspreget helaften. Åstedet er M3 Mat og bar i Maridalsveien 3, tidspunktet er torsdag 23. Oktober kl. 19, du må ha fylt 18 år og ha 50 kroner for å komme inn.
Velkommen til dommedag!

Benytt anledningen!