Eller den useriøse delen av den beskytes i alle fall ørlite grann. Og det er lov til å håpe at reguleringen blir litt strengere med slike funn: Det ble funnet ulovlige legemidler eller helsefarlige stoffer i 21 av 82 kosttilskuddsprodukter da helsemyndighetene nylig gjennomførte en undersøkelse. Undersøkelsen er gjennomført av Mattilsynet, Folkehelseinstituttet og Statens legemiddelverk. […]

Eller den useriøse delen av den beskytes i alle fall ørlite grann. Og det er lov til å håpe at reguleringen blir litt strengere med slike funn:

Det ble funnet ulovlige legemidler eller helsefarlige stoffer i 21 av 82 kosttilskuddsprodukter da helsemyndighetene nylig gjennomførte en undersøkelse. Undersøkelsen er gjennomført av Mattilsynet, Folkehelseinstituttet og Statens legemiddelverk.

Produktene er valgt ut blant dem som lover stor virkning og er markedsført som potensfremmende, oppkvikkende/energigivende og slankende.

Les rapporten herfra. (Forøvrig, og uavhengig av denne saken – som er fra NTB – kudos til Aftenposten som har hatt en serie oppslag om det tvilsomme i en altfor dårlig regulert bransje.)