Det er på høy tid at jeg holder mitt ord og setter i gang med å bidra til denne bloggen, og i beste Marit-ånd kan jeg jo like godt begynne med et lite introduksjons-innlegg.

Overgangen fra sofa-skeptiker til mer eller mindre aktiv skeptivist gikk ganske glatt etter mitt opphold på The Amazing Meeting i London i 2009.

(Overgangen fra å være troende til litt av hvert, til å begynne å interessere meg for et litt mer rasjonelt syn på universet rundt meg er litt mer flytende og uklar, men den historien får vente til en annen gang.)

Uansett, siden høsten 2009 har jeg etter hvert blitt med i styret for konferansen Kritisk masse, Skeptikere på puben Oslo, podcasten Saltklypa og nå sist foreningen Skepsis. Ellers prøver jeg så godt jeg kan å opprettholde min egen blogg, Prokrastinuft, og er aktiv på Twitter under samme navn.

Hvis jeg skulle ha et «spesialfelt» innen vitenskapelige temaer måtte det kanskje være astronomi, i og med at dette er min bakgrunn fra universitetet. Likevel er det masse skeptiske temaer som interesserer meg, fra forbrukerbeskyttelse til spøkelsesjakt.

Før jeg slippes løs med mer eller mindre tankefulle innlegg om Livet, Universet og Alt Mulig, tenkte jeg å utbrodere litt om et arrangement i Oslo som Asbjørn så vidt nevnte i forrige innlegg. Følg med!