Jeg lider av lett arbeidsvegring og finner ikke umiddelbart noen enkel underholdning å fylle kvelden med. Så imellomtiden har jeg moret meg med å besøke Nyhetsspeilets artikkel om London-bombene.

Vi finner en alternativ versjon understøttet av den høyeste form for bevisføring: En internettvideo.

Så i den forbindelse tenkte jeg å gjøre min plikt som «okkultistisk, CIA-betalt» desinformatør (eller noe sånt), og påberope tilsvarende: minne om Conspiracy Files gjennomgang av saken. Det gjelder sikkert ikke, siden det var på BBC først, men det finnes tross alt på Youtube fordelt over 6 klipp. Enjoy!


Vi ser frem til mindre kjedelige forklaringer også på bombeforsøkene 21.juli 2005, angrepet på flyplassen i Glasgow, og idiotiet i Exeter. Kan det være HAARP eller EISCAT? Kanskje i samarbeid med CIA og onde utenomjordiske?

Selvsagt kan det det.

Bare begrenset fantasi setter grenser. Det, og at noen gidder å lage en YouTube-video om det først, da…