Selv om Asbjørn nevner akkurat passe ofte at han er fryktelig travel, klarer han å få skrevet både titt og ofte i forhold til hva jeg har klart. Riktignok skriver jeg fast på papir i både Fri Tanke og i studenttidsskriftet Argument, samt at jeg jo i prinsippet skal drifte min egen blogg også, Hugs&Science. Jeg skal prøve å ikke syte og klage over at jeg ikke har tid til å skrive, men heller prøve å ta med litt innhold fra andre kanaler hvis det skorter på tiden.

I tillegg til å sitte i styret til Skepsis, er jeg med i styret til Kritisk Masse, tar opp Saltklypa, arrangerer Skeptikere på Puben Oslo og skriver som nevnt rundt om. Mine skeptiske hovedgeskjeftigelser er kreasjonisme (mitt fagfelt er evolusjonsteori), vitenskapelige prinsipper, logiske feilslutninger og merkverdig psykologi.

 

Her er jeg i alle fall, og sier hallo!