Tusenvis av lesere detter hit bort på leting etter nettinformasjon om Petter Amundsens Shakespeare-koder, men vi må (i det minste midlertidig) fortsatt skuffe. De herværende som er interessert nok i den slags har for øyeblikket annet å gjøre. Det kommer opp noe som rimer på ‘gul’, som krever egne forberedelser, og det er annet som skal være ferdig før den tid også. Derfor blir det heller noen anbefalinger.

Mens man smører seg med (u)tålmodighet til en eller annen lengre skeptisk kommentar til Amundsens serie (hvis den kommer) kan man med fordel vandre litt rundt omkring og se på tusen andre varianter av «Shakespeare skrev ikke Shakespeare». Forestillingene har lang historie, og antall foreslåtte gjerningsmenn er stort. Hva som er pop har variert. Kodeforslag i fleng eksisterer for dem som måtte være spesielt interessert.

Alt dette kan man lese mer om hos Shakespeareauthorship.com/, som også foreslår det minst originale av alt: William Shakespeare skrev William Shakespeares dikt og skuespill. Og argumenterer for det. ([edit] Dessuten kan de tydeligvis mange interesserte gjerne lese artikkelen vår omOak Island på hovedsidene.)

Den andre anbefalinger er til nykommeren Psykologibloggen.

Rent bortsett fra andre, korte, gode artikler (blant annet rasjonalitetsserien) er grunnen til en skeptisk anbefaling at de for tiden kjører en serie med «psykologimyter»: om f.eks. sukkerhypre barn, høytider og selvmordstall og å «slippe ut» sinne.

Det er flere å ta av, i små kalenderbiter til kaffen.