Jeg lover å slippe dette temaet nå, bare en siste observasjon/oppdatering: Blossom Goodchild har riktignok stengt bloggen sin bak en passordmur, men hun har også sluppet en videooppdatering der hun ærlig sier at hun er skuffet og ikke har peiling på hvorfor ting ikke skjedde som profetert.
Det er ikke fullt så uvanlig som mange tror, spesielt ikke så tett på skuffelsen. Det er gjerne noen av de trofaste følgesvennene som hjelper til med å finne veien ut for seg selv og andre. Men den typen tette fellesskap virker ikke å eksistere her, så det er ikke overraskende om hun holder fast ved at hun ikke aner hva som har skjedd eller vil skje.
Dessverre har deler av materialet allerede blitt fjernet, og det er på mange måter det beste kildematerialet som er vekk: 14.oktober-bloggen har fjernet alle kommentarer:

I have disabled comments because there are far too many trollers and flamers out there attempting to spread their negativity to this site. And it’s something that’s not needed.

Hele dynamikken mellom troende og vantro, håp og skuffelse er vekk, utover det som er fra den som driver bloggen. Kjedelig – da er det bare diskusjonsfora igjen, og der var det ikke så mange forventningsfulle at det gjorde noe. Men det forteller kanskje at når profetiet slår feil er det ille nok å være skuffet om man ikke skal måtte møte skadefro kritikere samtidig…