Som endel kanskje har fått med seg (bl.a. på Skepsiforumet) har det vært snakk om å arrangere en skepsiskonferanse i Oslo. Denne ideen var for fristende til å motstå, og fem av oss er nå godt i gang med arbeidet med konferansen som har fått navnet Kritisk masse.

Den helgelange konferansen vil finne sted fra 29. til 31. oktober, og vil by på foredrag, paneldebatter om vitenskap og skeptisisme, workshops, underholdning m.m.

Kritisk masse er Norges første skepsiskonferanse, hvor målet er å formidle vitenskapsforståelse og kritisk tenkning til et norsk publikum gjennom et høyprofilsarrangement med lav terskel for deltakelse. Er du nysgjerrig på eller har interesse for moderne myter, vitenskap og pseudovitenskap, er Kritisk masse en sjanse til å feire vitenskapen sammen med mange likesinnede!

Som medarrangør er jeg stolt av å kunne presentere et stjernelag (for skeptikere ihvertfall) av talere for lørdagens program. Hele programmet vil bli annonsert fortløpende.

Billettsalget er ennå ikke startet, men hold av helgen. Det er ikke tvil om at vi er skeptikere, men nå kan vi bevise at vi også er både sosiale og omgjengelige dyr!

Sjekk ut konferansens websider: www.kritiskmasse.no for mer info og kontaktopplysninger. Gjør for all del også som over 300 andre; bli venn med oss – helt uforpliktende – på Facebook og spre det glade budskap!