Etter to dager lederseminar (don’t ask) er man ytterligere to dager på etterskudd med alt mulig annet. Men ikke verre enn at jeg synes jeg bør gjøre oppmerksom på dagens oppdagelse: at Edzard Ernst har en blogg som heretter ligger i bloggrullen.

Det skal sies at jeg ikke helt har fått klarhet i annet enn at han blogger 1) noenlunde regelmessig, og 2) inkludert klart og skarpt om medisinere og alternative behandlinger. Når jeg ikke har fått sett på mer, skyldes det blant annet at bloggen ligger under helsetidsskriftet Pulse som for øyeblikket – «for a short period of time» – vil at lesere skal registrere seg for å lese. Og da mister de fort en leser eller ti som ikke gidder ta seg tid til det. Hvilket inkluderer mistenksomme latsabber som meg, selv om Ernst nylig har skrevet om både «Power Balance» og plikten til å informere pasienter om at homøopati er placebo.

Men når den ligger i rullen vet jeg i alle fall at jeg (og dere andre) finner den igjen når Pulse eventuelt har sluttet med innhenting av informasjon til lovlige spammere tullet.