Siden jeg har hatt den glede å finne Unarius på nett, slo det meg at selvfølgelig finnes den noe blekere varianten på nett også: Rael-bevegelsen. Hvis jeg har skrevet mer om Unarius i den artikkelen enn om Rael, så skjønner man fort hvorfor. Men Raelbevegelsen har nå en vidunderlig kombinasjon av ufologi og kreasjonisme i […]

Siden jeg har hatt den glede å finne Unarius på nett, slo det meg at selvfølgelig finnes den noe blekere varianten på nett også: Rael-bevegelsen.
Hvis jeg har skrevet mer om Unarius i den artikkelen enn om Rael, så skjønner man fort hvorfor. Men Raelbevegelsen har nå en vidunderlig kombinasjon av ufologi og kreasjonisme i halvveis tråd med von Däniken (noen som husker ham?), så de er verd å ta et lite blikk på.

Og ja – det er mer. Mye mer. Men dessverre lite om deres versjon av «sensuell meditasjon». Jeg mistenker at det også er fordi den er litt kjedeligere enn godt er.
(For dem som synes videoen over er i overkant halvsekulær og kjedelig, så finnes det noe litt festligere og et par hakk mer eksplisitt her.)
Da skulle jeg muligens ha gjort mitt om både kreasjonisme og ufologi for en liten stund fremover?