TV-«synske» Colin Fry kommer til Norge, og skal formodentlig (så sier krystallkulen) fortsette med sånt som dette. Og siden han skal til den kjente metropolen Hønefoss, må det åpenbart omtales i lokalavisen. Den vanlige løsningen er en litt… «gushing approach» – TV-navn kommer på besøk, «how do you like Norway» etc.

Så ikke i Ringeriksavisa.

Med redaktørens prinsipielle og utmerkede begrunnelse at «forbrukermyndighetene i Norge … har definert denne type aktiviteter som underholdning», og at det «finnes ingen vitenskaplig dokumentasjon på at det er mulig å snakke med døde mennesker» blir oppslaget slik:

Den kjente underholdningsartisten og showmannen Colin Fry kommer til Hønefoss hvor han skal ha flere show i tre hele dager til ende i Ringerikshallen. Under showene later han som han får kontakter fra døde mennesker til publikum i salen.

Showene hans har vært vist på FEM og TV-Norge.I helgen 12-14. mars har han flere show i Ringerikshallen i tilknytning til Alternativmessa. Så hvis du har kr 350,- (+ kr 100 for å komme inn på messen) å bruke på en som sier han kan snakke med døde mennesker, er Hønefoss stedet i helgen.

Hvordan døde mennesker som ikke kan engelsk, kan nå fram, sies det ikke noe om.

Intet å tilføye.