Noen diskusjoner gir deg følelsen av å plutselig ha entret «the Twilight Zone». Og du behøver ikke nødvendigvis diskutere homøopati med homøopater for å komme dithen. Noen ganger (alt for ofte) holder det å åpne avisen.

I dag kunne for eksempel Aftenposten fortelle at rumenske hekser (=spåkoner som kaster forbannelser i tillegg) er rasende. Tidligere i år fikk de beskjed om at en slunken statskasse betød at de må betale inntektsskatt på hele 16%. Nå er det blitt enda verre:

en ny lov … truer med bøter, ja endog fengselsstraff dersom spådommene ikke går i oppfyllelse.

Det er et interessant tiltak vi gjerne ser utprøvd på litt skala. Loven vil også pålegge hekser å kun operere etter tillatelse (jeg stemmer for etter f.eks. ti påhverandre følgende, ikke-trivielle spådommer oppfylt) og ikke minst det dørgende kjedelige: kunden skal ha kvittering. Jevnfør skattlegging.

Sånt kan man selvsagt ikke la seg by. Det er jo ikke deres feil om spådommer ikke treffer. Det kan jo f.eks. være at kunden ikke er helt imøtekommende. Da må det jo være deres egen feil. For ikke å snakke om kortene. De kan være lumske:

De kan ikke fordømme oss hekser, de bør i så fall heller fordømme kortene, sier den såkalte heksedronningen Bratara Buzea til Associated Press.

Så sannelig.

Det er kanskje litt trist hvis de ikke kan gjennomskue kortenes ondsinnede lureri. Det skal vi ikke legge oss opp i.

Men et lite tips: Hvis du ikke engang kan holde kontrollen over din egen kortstokk, kan det jo hende at trusselen om fremmaning av skademagi mot statsministere og andre kan virke litt vel tannløs. Uansett hvor mye magisk «katteskitt og døde hunder» du mobiliserer til «trolldomskampen mot hekseskatten».

*Fraværet har med ikke helt fullført travel periode å gjøre. Det er mulig det vil resultere i kun korte bokblogger den aller nærmeste fremtid. Eller jeg finner det for godt å sitere perler fra Brita Møystad.

Kort blir det nok i alle fall. Enda så mye jeg skulle fortalt om hvordan vaksiner er et ledd i åndskampen mellom demonbesatte materialistiske leger i hemmelige selskaps tjeneste – som samtidig står bak snikmord og elendighet fordi de trenger for tidlig avdøde mediene deres kan avliste ikke-timelige hemmeligheter for å få verdensherredømme – og mer positive, åndelige krefter.

Alt lett parafrasert fra en ikke helt ukjent skikkelse dere eventuelt kan få lov til å gjette på. (Nei Arnfinn, du fikk høre det muntlig så det teller ikke.)