Vi får som nevnt epost. Ikke bare trusler om søksmål fra personer og steder som hverken kan lovverk eller uttrykk om stein og glasshus, men også glade budskap. Inkludert budskap om mirakelbehandlinger og ting vi nok har sagt uttrykkelig at vi nok mangler tillit til, men siden vi har skrevet om dem havner vi på spammernes lister likevel.

Sist ute er tilbud om å selge «Power Balance». Som altså ikke bare er «Performance Technology designed to work with your body’s natureal [sic] energy field» og «a favorite among elite athletes for whom balance, strength and flexibility are important», men også gjør hva 9 av 10 kvakksalverprodukter lover «enhanse [sic] our body’s immunity [sic]».

Sannelig et mirakel av et stykke plast. Produsenten viser også et annet og bedre kjent mirakel: Vi kan få kjøpt svi produktet fra fabrikken for 6 kroner, mens utsalgsprisen er 399,-. (Hvilket forøvrig er dyrere enn klokken min, og den viser i tillegg både tid og dato.)

Men akk. På tross av eventyrlige profittmuligheter klarer vi nok ikke helt å tenke oss muligheten. Vi er feil publikum. Det er muligens derfor skeptikere ikke er rike – vi mangler evnen til å selge verdiløst ingenting dyrt. Det er synlig hos Skepticbros som selger «Placebo bands» for en drøy tier.

Så får i alle fall produsenten noe business fra skeptikere…