Vi lever i en løgnens tidsalder. Det er vanskelig å vite hva man skal stole på i jungelen av falske nyheter og falsk forskning, konspirasjonsteorier og propaganda. Verktøyene for kritisk tenkning har aldri vært viktigere – og det har aldri vært viktigere enn nå å få formidlet disse til dem som ikke tilhører «skeptikerbevegelsen». Dette er noe alle trenger, og våre foreldre trenger det like mye som våre barn.

Heldigvis begynner flere og flere å se problemene og lete etter et motmiddel. Skepsis har flere ganger blitt kontaktet av medier og andre som verdsetter en kritisk røst. Tiden er moden for at Skepsis kan ta en større plass i det offentlige rom. Skal vi klare det, trenger vi flere som hever stemmen.

Gremmes du over uriktige påstander, falske nyheter, falsk forskning og myter? Ønsker du en verden der folk ikke blir lurt eller skadet av konspirasjonsteorier, svindel og propaganda? Da trenger vi deg!

 

Ønsker du å bidra med innhold til nettsiden, kontakt oss på redaksjon@skepsis.no

For å melde din interesse for andre aktiviteter, ta kontakt på kontakt@skepsis.no eller https://www.facebook.com/SkepsisNorge/

 

Velkommen til Skepsis!